Era Medya Tanıtım

4 Şubat 2010 Perşembe

Bu Bir Eğitim Hizmetidir




Ceyhun Akgün Özel Konseptli Adobe Seminerleri

14 Şubat Pazar, ANKARA, Türk İngiliz Kültür Derneği

Ezberci bilgilerinizi bir kenara atın, onlara ihtiyacınız olmayacak!

Tasarımlarınızı hazırladınız, büyük bir heyecanla baskıya gönderdiğiniz. Matbaanın baskı öncesi biriminden işiniz geri gönderildi ya da incelenmeden öylece basıldı. Baskıdan çıkan iş hatalı ve teknik olarak işin üzerinde düzeltilmesi gereken noktalar var. Zaman, para kaybettiniz. Baskıya, teknik hatalardan arındırılmış ve doğru seçeneklerle hazırlanmış bir PDF göndermek ister misiniz?

PDF hakkında tüm bilmek istedikleriniz, uluslararası baskı standartları doğrultusunda yapılması gerekenler. Acrobat aracılığıyla, yapılan bir PDF üzerinde inceleme, hataları giderme, belirli standartlara yönlendirme. Bu güne kadar FreeHand MX ağırlıklı sahip olduğunuz baskı öncesi hazırlık bilgileri yerine InDesign, Illustrator ve PDF'in hayatımıza girmesiyle çok daha yeni ve özel bilgiler eklendi. Bunları bu seminerde öğrenebilirsiniz.

İyi hazırlanmamış bir PDF, gözden kaçan hatalı bölgeler maddi ve zaman kaybıyla tüm planınızı alt üst edebilir. Photoshop, InDesign, Illustrator, Acrobat PDF ile baskı öncesi hazırlık teknikleri, doğru PDF hazırlama, PDF ayarlarını değiştirme ve farklı işlere göre editleme bu seminerde sizlerle paylaşılacaktır. Gözden kaçırdığınız önemli bir noktada, PDF için hazırlanan belgenin nitelikleri. PDF özel bir taşıyıcıdır. Siz nasıl bir hazırlık yapmış iseniz, PDF formatı aynen bu özellikleri taşır ya da tercihleriniz doğrultusunda dönüştürür.

Photoshop'un Color Settings ayarları ile oluşturulan Renk Profillerini PDF iş akış süreçlerine dahil etme. Temel renk yönetimi sistemini anlama, kurgulama ve bu ayarları her PDF içinde JOP OPTIONS içine gömme. Acrobat Distiller ayarları, bu ayarları özelleştirerek kağıda göre, üretim biçimine göre özel seçenekleri kullanma ve bu ayarları paylaşma bilgileri.

Amatör ve profesyonel tüm sektör çalışanlarınının ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanan bu seminer sizler için ANKARA’da düzenleniyor.

Seminer Salonu: TÜRK - İNGİLİZ KÜLTÜR DERNEĞİ Seminer Salonu Bestekar Sokak 32, 06680 Kavaklıdere / Ankara

Kroki: Krokiyi Görmek İçin Lütfen Tıklayın

Tarih: 14 Şubat Pazar

Saat: 12:00 ve 18:00 Saatleri Arası

Giriş Ücreti: 20 TL. (Gitti Gidiyor.com üzerinden Kredi Kartı ile satın almak için tıklayın)

Diğer ödeme seçenekleri, banka havalesi ve posta çeki hesabı. Bu bilgileri ve seminere katılım hakkında diğer bilgiler için LÜTFEN TIKLAYIN

Seminere Kayıt Olmak İçin: Katılmak istediğiniz seminer konusunu lütfen seçerek formu doldurunuz. LÜTFEN TIKLAYIN


Panelist: Ceyhun Akgün

Masaüstü Yayıncılık Eğitmeni
http://www.adobebilgi.com/
[Valid Atom 1.0]