Era Medya Tanıtım

4 Aralık 2009 Cuma

ERAMEDYA Şiarı


Ben Mahir Ziya OKAN

Soğuk bir kış günü Kasım ayının 19'unda dünyaya geldim. Bu gün 42'li yaşlarını sürüyorum. İlkokul ortaokul ve liseyi normal lisede bitiren bu insan Üniversiteyi Anadolu Üniversitesi işletme fakülteşinde bitirdi, bir süre sonra Gazi Üniversitesi Matbaa Öğretmemliği Bölümünde iki yıl eğitim aldı, daha çocukken yaşamına giren resim sanatı ile işletmeciliği birleştirerek ERAMEDYA'YI kurdu .

Blogunda Grafik Tasarım, Resim Sanatı, Genel İşletme ve İktisat, Sanatın İşletmeciliği, Karikatür Sanatı, Grafik Tasarım da Tasarım Problemleri, Yazdığı Romanların bir kısmı Sosyoylji Felsefe Tiyatro Sanatı ve Gerekli gördüğü diğer konular hakkında eğitimler verecektir.



Ancak Susattıran Reklam Su Sattırır !
Eramedya Özel Olarak Kurumsal Kimlik, Katalog Yapımı, Logo Tasarımı, Prestij Katalogu, Kartvizit Ve Broşür Tasarımı, Promosyon, İnsert, Dergi Ve Kitap Tasarımı, Genel Olarak Tüm Matbaa Çeşitlerinde Hizmet Vermektedir.
Hizmet alanımız satış ve üretim sürecindeki gereksinimlerin karşılanmasından bir firmanın ticari ürünün tanıtılması kurumsal kimliğinin dolayısıyla markanın yaratılmasına değin geniş bir aralığa karşılık gelmektedir. Reklâm da bir yatırımdır ticari amaçlarımıza ulaşmak için yatırımlınızın hedefe ulaşması gerekmektedir. Çalışma ilkemiz müşterimizin yaptığı harcamanın amacına ulaşması ve uzun soluklu ticari ilişkilerin geliştirilmesidir. bu ikisinin birbirine bağlı olduğunun bilincindeyiz size işinizin özgün gereksinimlerinden standart gereksinimlere değin uygun fiyat anlayışıyla geniş bir yelpazede hizmet vermekten mutluluk duyacağız. İşte bizim şiarımız budur. Kitleyi önce susatmadan, su satamayacağımızı biliriz. Susamış kitleye de doğru zamanda, doğru yerde su vermeyi biliriz. Bu kadar sudan bahsettikten sonra sakın ha sudan bir ajans olduğumuzu düşünmeyin. Burada bütünleşmiş iletişim kuramının penetrasyon süreci üzerindeki etkilerinden de bahsedebilirdik ki; Siz de bu yazıyı okumayı burada keserdiniz. Amacımız fiyaka satmak değil, sizin ürettiklerinizi satmak.Ancak şurası aşikâr ki; eğer suyla çalışan otomobil üretmiyorsanız kimse sizin ürettiklerinizi dört gözle beklemiyor.


İşte biz de tam bu noktada devreye gireriz. Zaman zembereğinden boşanmışçasına akarken, yavaş olan hiçbir şeye tahammülümüz yok. Asansör beklememek için ajansımızı giriş kata kurduk yahu! Eğer vakit kaybetmek sizin bünyenizde de sinir üretiyorsa, arayın konuşalım, gelin görüşelim, yedi kişi toplayın halı saha maçı yapalım.Devre arası yeter arif olana... İşimizin en motive edici tarafı kazanmak için size kazandırmak zorunda oluşumuzdur (halı saha maçları hariç). Evet, size marka kazandırmak zorundayız, para kazandırmak zorundayız ama kaybedilmiş zamanı asla kazandıramayız.


SİZ BURDAYSANIZ BİZDE BURDAYIZ !
[Valid Atom 1.0]